News

Nov 2, 2019
Category: General
Posted by: Mathilde
Vi arbejder på hjemmesiden
 

Sund, klimavenlig mad på trangia

Foto: Johny Kristensen

”Sund og klimavenlig mad på trangia” er holdet for dig, som gerne vil lære noget nyt om tilberedning af grøntsager og retter med alternative proteinkilder. På holdet vil I høre om, hvad det vil sige at spise ”klimavenligt”, hvordan det kan gøres på trangiaen (og bålet), men også høre om, hvordan sund mad og klimavenlig mad hænger sammen.

På holdet vil I blive delt ind i grupper af 4-5 personer, hvor I skal lave forskellige retter på trangiaer.
Som instruktører kan vi bidrage med forskellige ting. Jeg, en bred ernæring og sundhedsviden i kraft af min profession, og Ralf en bred viden om mad over bål og trangia pga. hans passion for madlavning. Se gerne: www.facebook.com/spejdermad


Som deltager på holdet skal du medbringe: 

- Trangia med brændsel
- Viskestykke
- Skarp køkkenkniv (også gerne urtekniv)
- Spisegrej (+ teske)
- Evt. forklæde

 

 Instruktør: Krista Horsholt Thomsen og Ralf Hussner
Varighed: Lørdag formiddag